Pages

Pages - Menu

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Σας αξίζει η απέχθεια του λαού και της ιστορίας.


Αδιάφοροι για τις ανάγκες της κοινωνίας, με πλήρες ενδιαφέρον για τις απαιτήσεις των δανειστών μας.

Ακατάδεκτοι κριτικής από τον κόσμο, δεκτικοί μέχρι εσχάτων στις απαιτήσεις των βιαστών μας.

Ακαλαίσθητοι, βάρβαροι και αγράμματοι, που το παίζουν παντογνώστες με κοινωνικές ευαισθησίες.

Άπληστοι αρχιψευταράδες, τιτάνιοι διδάκτορες της υποκρισίας που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ακαταστασίας, ανικανότητας, ανοργανωσιάς.


Απότομοι, άξεστοι, απολίτιστοι, ξιπασμένοι, βίαιοι και προσβλητικοί, γεμάτοι θυμό, μίσος, αχαρηστία και χλευασμό προς κάθε πολίτη, αλλά πολιτισμένοι και υπόδειγμα πραότητας και ταπεινότητας μπροστά στους καταστροφείς μας.

Ωρυόμενοι περί δημοκρατίας, κηρύττοντες υπέρ της ιδεατής πολιτείας, απολογητές της κοινωνίας, οι διδάσκοντες την καθαρότητα από τον βυθό του πιο απύθμενου βούρκου, οι καταλύοντες κάθε νόμο, αξία και ήθος. 
 
Ατομιστές, εγωιστές, ναρκισσιστές, ψυχοπαθείς, κοινωνικά απροσάρμοστοι, μεγαλομανείς, είρωνες και συνάμα θρασύδειλοι ψευτομάγκες.

Επιπόλαιοι, ζηλιάρηδες, ρηχοί κόλακες του συστήματος και κακόγλωσσοι για καθέναν που είναι ηθικότερός τους.

Αυταρχικοί, αλλά ευμετάβολοι χωρίς αξίες, λαίμαργοι λάτρες της διπροσωπιάς.

Μονόχνοτοι, βαρετοί, άδειοι και στείροι, αδιάβαστοι τεμπέληδες γεμάτοι οκνηρία, ισχυρογνώμονες της υστεροβουλίας, φαντασμένοι σπάταλοι γλεντζέδες στην πλάτη του κοσμάκη.

Αυτάρεσκοι, ματαιόδοξοι, ακατάδεχτοι, φθονεροί αρχικλεφταράδες, μοχθηροί καταστροφείς της δημοκρατίας, δολοφόνοι της ελπίδας, καταχραστές της κάθε αξίας.

Τρώνε πλουσιοπάροχα εκεί που αφοδεύουν τα τέρατα της οικουμένης, βουτηγμένοι από την κορφή ως τα νύχια στον βόθρο της ανομίας.

Φιλάρεσκοι υποκριτές, φιλοδοξούντες μόνο για την δικιά τους τσέπη, τακτικοί και γρήγοροι στο ψέμα, άτακτοι και αργοί στην αλήθεια.

Άπληστοι, μοχθηροί, οκνηροί, ύπουλοι, οξύθυμοι, ατομιστές, σκληρόπετσοι στις αλήθειες που δεν τους αρέσουν.

Ανεπάγγελτοι, άχρηστοι, ανίκανοι, μέτριοι των μετριοτάτων, φελλοί, στόκοι, κρετίνοι χωρίς ικανότητες εκτός της υποκρισίας, τεμπέληδες χωρίς δεξιότητες εκτός αυτής της φαγοποτίας.

Μυαλά κουκούτσια, αγράμματοι, αδιάβαστοι, ξύλα απελέκητα που δεν γνωρίζουν ούτε την δική τους ιδεολογία, αμπελοφιλοσοφούντες με ύφος εκατό καρδιναλίων, δάσκαλοι που διδάσκουν και νόμο δεν κρατούν.


Οργασμικοί όταν βλέπουν τον κόσμο να χύνει αίμα, γεμάτοι λύπη όταν ο θάνατος που σκορπούν τόσο γενναιόδωρα δεν πιάνει τόσο τόπο όσο θα ήθελαν.

Ξεφτιλισμένοι αυτοκινητόφιλοι που περνούν τις ώρες τους στα μπουζούκια, πολυλογάδες, περιποιούνται μόνο την δικιά τους βρωμοφάρα.

Όργια προδοσίας, δωσιλογισμού, υποκριτικά ξεπουλητάρια, πόρνες του συστήματος, αποτεφρωτές του Λαού, με φιλοδοξίες για ένδοξη πορεία.

Δικτάτορες εξαρτημένοι, γερμανοτσολιάδες της πλάκας, λάτρες της επιπολαιότητας γεμάτοι στόμφο και περηφάνια, αλλά συνεσταλμένοι και πλήρως στα τέσσερα στημένοι μπροστά στα αφεντικά τους.

Σας αξίζει χλεύη.

Σας αξίζει σκληρή εκδίκηση.

Σας αξίζει η απέχθεια του λαού και της ιστορίας.

Σας αξίζει τέλειο γδύσιμο, κατάργηση των πολιτικών σας δικαιωμάτων και απέλαση από την χώρα δια παντός.

Σας αξίζει πόνος μέγιστος για πάντα.

Κι αν δεν ήταν τόσο γρήγορη και σύντομη, θα σας άξιζε η κρεμάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου